• بازدید از مراکز خدمات جامع سلامت کن و کاظمیان

اسلایدر های آموزشی

برگزاری نشست های آموزشی در مساجد در ایام ماه رمضان توسط مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۲۱ |

در ایام ماه مبارک رمضان ،نشست های و کلاس های آموزشی در تعدادی از مساجد تحت پوشش توسط مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.

به همت مرکز بهداشت شمال غرب و به منظور تکریم و ارتقای سلامت روزه داران و نمازگزاران گرامی،نشست های و کلاس های آموزشی در تعدادی از مساجد و نیز کلاس های قرآنی برگزار شد.

در این کلاس  ها که مورد استقبال نمازگزاران و روزه داران گرامی قرار گرفت،اموزش های گروهی با موضوعات مختلف از جمله تغذیه صحیح در ماه رمضان،بهداشت روان،آمادگی در برابر بلایا و حوادث،پیشگیری از بیماری های غیر واگیر دار و .... به حاضرین داده شده و رسانه های آموزشی مرتبط نیز توزیع گردیدو در پایان مشاوره های فردی در حوزه های مختلف بهداشتی داده شد.

دفعات مشاهده: 416 بار   |   دفعات چاپ: 73 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر