مصاحبه دکتر گلشنی با روزنامه همشهری محله دو

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۲۹ |
دکتر گلشنی رئیس مرکز بهداشت شمال غرب در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار روزنامه همشهری محله دو  از  اجرای   برنامه ادغام خدمات پیشگیری و کنترل عوامل خطر بیماری های واگیر خبر داد.متن این مصاحبه که  در شماره 668 روزنامه همشهری محله در مورخ هجدهم مرداد درج گردیده است به شرح ذیل می باشد:

تست خطر‌سنجی برای پیشگیری از احتمال بروز سکته‌های قلبی، مغزی و سرطان در مراکز خدمات جامع سلامت انجام می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت شمال غرب تهران در این‌باره گفت: «در طرح تحول نظام سلامت، مراکز بهداشتی درمانی به مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه‌ها به پایگاه‌های سلامت ارتقا یافته است و تیم سلامت شامل پزشک، دندانپزشک، مراقب سلامت، روان‌شناس، مشاور تغذیه و بهداشت محیط و حرفه‌ای با حضور در این اماکن به تمامی گروه‌های سنی خدمات بهداشتی رایگان ارائه می‌دهند. این در حالی است که اکنون در منطقه 10 مرکز خدمات جامع سلامت و 11 پایگاه سلامت وجود دارد.»
«جواد گلشنی» افزود: «این خدمات در گذشته محدود بود اما حالا در تمامی مراکز خدمات تخصصی ارائه می‌شود. همچنین تست خطر‌سنجی برای جلوگیری از احتمال بروز سکته‌های قلبی، مغزی و سرطان برای شهروندان بالای 30 سال انجام می‌شود. در این تست میزان احتمال بروز این سکته‌ها در 10 سال آینده و تشخیص زودرس 3 سرطان سینه، روده بزرگ و رحم مشخص می‌شود.»
وی اظهار کرد: «واکسیناسیون و غربالگری مربوط به نوزادان، مراقبت از سلامت کودکان، نوجوانان، جوانان، میانسالان و سالمندان، مراقبت‌های دهان و دندان، مراقبت از بیماری‌های واگیر و غیر‌واگیردار مانند هپاتیت، تب مالت، فشارخون و دیابت، آموزش و مشاوره باروری سالم، مراقبت‌های پیش و بعد از بارداری و توزیع رایگان مکمل‌های دارویی از دیگر خدمات ارائه شده در این مراکز و پایگاه‌ها برای شهروندان است.»
شهروندانی که تاکنون موفق به تشکیل پرونده الکترونیک نشدند برای دریافت خدمات فعال بهداشتی با در دست داشتن کد ملی به نزدیک‌ترین مرکز یا پایگاه محل سکونت خود مراجعه کنند.
دفعات مشاهده: 81 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر