ویزیت رایگان نمازگزاران نمازجمعه کن توسط مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۴ |
به همت مرکز بهداشت شمال غرب،ویزیت رایگان نمازگزاران نمازجمعه کن در مورخ سوم شهریور ماه انجام شد.
به همت مرکز بهداشت شمال غرب و همزمان با فرا رسیدن هفته دولت و هفته ازدواج و به منظور اعتلای سلامت،ویزیت رایگان بهداشتی و درمانی  بیش از سیصد نفر از نمازگزاران نمازجمعه کن در مورخ سوم شهریور ماه انجام شد.
از جمله خدماتی که به صورت رایگان ارائه گردید میتوان به خدماتی هم چون تشکیل پرونده الکترونیک سلامت،اندازه گیری فشار خون،غربالگری قند خون،محاسبه نمایه توده بدنی ،ویزیت پزشکی اشاره نمود.هم چنین رسانه های آموزشی با موضوعات مختلف از جمله ازدواج آسان،سلامت باروری،بهداشت روان،دیابت،تغذیه سالم و .... در میان نمازگزاران توزیع گردید.
دفعات مشاهده: 97 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر