برگزاری نشست فرهنگی بصیرتی و جشن عید سعید غدیر خم در مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۹ |
 نشست فرهنگی بصیرتی و جشن عید سعید غدیر خم در مورخ نوزدهم شهریور در محل نمازخانه  مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.
نشست فرهنگی بصیرتی و جشن عید سعید غدیر خم در مورخ نوزدهم شهریور با حضور دکتر گلشنی ،حضرت حجت الاسلام و المسلمین بیگی امام جاعت مرکز و همکاران ستادی  در محل نمازخانه  مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.
در این نشست دکتر گلشنی ضمن تبریک این عید سعید و فرخنده،در خصوص اهمیت بزرگداشت عید غدیر واحادیث مرتبط مطالبی را بیان کردند.سپس حاج آقا بیگی در خصوص فلسفه غدیر خم و اهمیت و جایگاه امامت به ارائه سخنرانی پرداختند.
در پایان این جلسه  از   همکارانی که به سوالات مطرح شده در جلسه پاسخ صحیح داده و نیز برندگان مسابقه کتابخوانی" حج" و هم چنین  سادات  گرامی و معزز با اهدای هدیه تقدیر و تشکر به عمل آمد.
دفعات مشاهده: 161 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر