برپایی ایستگاه سلامت در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان توسط مرکز بهداشت شمال غرب به مناسبت هفته ملی کودک

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۷ |
به همت مرکز بهداشت شمال غرب و همزمان با هفته ملی کودک (15 تا 21 مهرماه )، نمایشگاه و ایستگاه سلامتی در مرکز آفرینش های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از تاریخ 15 لغایت 17مهرماه درغرفه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونت بهداشت (دفترسلامت جمعیت ،خانواده و مدارس ) برگزار شد.
در جریان برگزاری این نمایشگاه تیم سلامتی شامل مشاور تغذیه، روانشناس و مراقبین سلامت از مرکز بهداشت شمال غرب حضور داشتند که خدماتی همچون مشاوره تغذیه، مشاوره شیردهی، مشاوره روان، ارزیابی قد و وزن کودک، آموزش تکامل و پیشگیری از سوانح و حوادث به بازدیدکنندگان از نمایشگاه ارائه نمودند.
گفتنی است آموزش های گروهی و چهره به چهره با موضوعاتی نظیر آموزش انواع بازی با کودکان با توجه به سن کودک توسط روانشناس و آموزش نکات ایمنی توسط آتش نشانها و همچنین بازی والدین با کودکان با استفاده از وسایل بازی موجود در غرفه و کشیدن نقاشی از دیگر اقدامات این نمایشگاه بود.
در پایان ضمن توزیع رسانه های آموزشی به برخی از کودکان جوایزی اهدا گردید.
دفعات مشاهده: 186 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر