• نشست هم اندیشی مدیران مرکز بهداشت شمال غرب
  • آزمون جامع بهداشت خانواده و بیماریها

برگزاری مراسم افتتاحیه وارنیش فلوراید تراپی توسط مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۱۷ |
به همت مرکز بهداشت شمال غرب مراسم افتتاحیه وارنیش فلوراید تراپی در مدرسه ارمینه مصلی نژاد، از مدارس تحت پوشش این مرکز در مورخ 16 آبان 96 برگزار شد.
این مراسم با حضور دکتر اردلان مسئول بهداشت دهان و دندان مرکز بهداشت شمال غرب، دربندی مسئول مدارس، دکتر رهنما مسئول بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشتی و جمعی از کارشناسان و مدیران آموزش و پرورش منطقه 6 در سالن اجتماعات مدرسه برگزار شد.
در ابتدا در خصوص اهمیت وارنیش فلوراید تراپی مطالبی عنوان، سپس به تعدادی از دانش آموزان مدرسه شمایل سفیران سلامت اهدا شد.
پس از قرائت سوگندنامه سفیران سلامت توسط دانش آموزان، به صورت نمادین وارنیش تراپی برای چند دانش آموز انجام شد.
در پایان ضمن برگزاری مسابقه تغذیه سالم به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.
دفعات مشاهده: 313 بار   |   دفعات چاپ: 33 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر