• بازدید مشاور بین المللی سازمان جهانی بهداشت
  • نشست هم اندیشی مدیران
  •  کمپین مردمی خروج قهوه خانه از لیست اماکن عمومی
  • تقدیر از کارشناسان سلامت محیط و کار

برگزاری کارگاه مراقبت های ادغام یافته سلامت مادران-بارداری پرخطر در مرکزبهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۴ |
کارگاه مراقبت های ادغام یافته سلامت مادران-بارداری پرخطر در مرکزبهداشت شمال غرب برگزار شد.
      به منظور افزایش سطح آگاهی کارکنان مراکز وپایگاه های سلامت و همچنین بهبود کیفیت خدمات و ارتقاء سلامت مادران ، کارگاه مراقبت های ادغام یافته سلامت مادران – بارداری پرخطر با حضور دکتر نوعی متخصص زنان و زایمان، عضو هیئت علمی دانشگاه، جهت کارشناسان مامایی مراکز وپایگاه های سلامت تحت پوشش درسالن اجتماعات مرکزخدمات جامع سلامت شهیدغفاری برگزارگردید.
 دراین کارگاه پس از بیان اهداف کلی و اختصاصی مدیریت بارداری پرخطر توسط کارشناس برنامه سلامت مادران، به بحث و بررسی در خصوص اداره انواع بارداری های پرخطر(پره اکلامپسی، انواع خونریزی در بارداری، ترومبوآمبولی، صرع وبارداری و....) پرداخته و به سوالات مدعوین پاسخ داده شد.
دفعات مشاهده: 145 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر