برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۹ |
نشست هم اندیشی مدیران مرکز بهداشت شمال غرب در روز پنج شنبه مورخ هفتم دی ماه در محل سالن جلسات این مرکز تشکیل شد.
نشست هم اندیشی مدیران مرکز بهداشت شمال غرب در روز پنج شنبه مورخ هفتم دی ماه با حضور دکتر گلشنی رئیس مرکز،دکتر صاحب زاده معاون مرکز،کلیه مسئولین واحدهای ستادی و روسای مراکز خدمات جامع سلامت در محل سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر گلشنی ضمن  عرض خیر مقدم و تبریک سالروز ولادت امام حسن عسکری (ع)،از زحمات کلیه همکاران تقدیر نموده و به ارائه مبحث آموزشی با موضوع اهمیت کار تیمی و موانع کار تیمی در ادارات،تفاوت های گروه،تیم و کمیته و نیز ویژگی ها و اهداف دانشگاههای هزاره سوم  پرداختند؛ در ادامه سرپرستان مراکز در خصوص فرآیندهای جاری در مراکز و مشکلات و چالش های موجود از جمله ساعات کاری،نحوه تشکیل پرونده الکترونیک و اقدامات مورد نیاز جهت افزایش پوشش جمعیتی مطالبی را بیان نمودند.سپس مسئولین واحدهای ستادی از جمله واحدهای حراست،بازرسی و پاسخگویی به شکایات،امور اداری،مالی ،گسترش و سایر واحدها  به تشریح مواردی از جمله اهمیت توجه به صیانت اداری و تکریم ارباب رجوع،فرآیند اعلام شروع و پایان کار نیروهای طرحی،نظارت بر عملکرد نیروهای پذیرش،افزایش کمی و کیفی خدمات ثبت شده در سامانه سیب و ... پرداختند.
در پایان این جلسه دکتر گلشنی در خصوص طرح تحول نظام سلامت،نظام آراستگی محیط کار،نحوه توزیع مزایای غیر مستمر پرسنلی،ساعت کاری،برنامه ها و فعالیت های مرکز در راستای افزایش پوشش جمعیتی و فعال نمودن جمعیت ثبت شده در سامانه،صرفه جویی،اهمیت توجه به افزایش درآمد ،ضرورت توجه ویژه به ارتقای کیفی خدمات ،اخلاق اداری و حرفه ای و .... مطالب مبسوطی را بیان نموده و به سوالات حاضرین پاسخ دادند.
دفعات مشاهده: 145 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر