برگزاری مراسم تقدیر از مربیان نمونه داوطلبین سلامت در مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۲ |
مراسم تقدیر از مربیان نمونه داوطلبین سلامت در مورخ یازدهم دی ماه در مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.
مراسم تقدیر از مربیان نمونه داوطلبین سلامت مرکز بهداشت شمال غرب با حضور دکتر صاحب زاده معاون بهداشتی مرکز،دکتر اردلان مسئول گسترش،ابراهیم زاده مسئول اجرای برنامه داوطلبین سلامت ،دکتر صادقی امین مسئول بازرسی ،حاج آقا بیگی مسئول امور فرهنگی و مربیان داوطلبین سلامت مراکز و پایگاههای سلامت تابعه در مورخ یازدهم دی ماه برگزار شد.
در این جلسه دکتر صاحب زاده ضمن تقدیر از زحمات همکاران،در خصوص تاریخچه فعالیت رابطین سلامت و نتایج مثبت آن در ارتقای سلامت مطالبی را بیان نمودند.در ادامه حاج آقا بیگی در خصوص پاداش دنیوی و اخروی آموزش و کمک کردن به دیگران احادیثی را قرائت کردند؛سپس دکتر اردلان و ابراهیم زاده ضمن تقدیر از زحمات مربیان داوطلبین سلامت ضمن تبریک هفته جهانی داوطلب سلامت، به ارائه گزارش عملکرد رابطین در طی یک ساله اخیر پرداختند.
گفتنی است که در پایان جلسه ،با اهدای تشویق کتبی و هدیه از زحمات مربیان نمونه قدردانی شد.
دفعات مشاهده: 53 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر