• بازدید مشاور بین المللی سازمان جهانی بهداشت
  • نشست هم اندیشی مدیران
  •  کمپین مردمی خروج قهوه خانه از لیست اماکن عمومی
  • تقدیر از کارشناسان سلامت محیط و کار

اجرای پویش مبارزه و پیشگیری از سرطان در بیمارستان ساسان توسط مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۵ |

پویش مبارزه و پیشگیری از  سرطان توسط مرکز بهداشت شمال غرب با همکاری شهرداری منطقه 6 و بیمارستان ساسان در تاریخ 96/11/15 در بیمارستان ساسان در حال اجرا می  باشد.
 در این برنامه ضمن ارائه خدمات بهداشتی درمانی به مراجعین و کارکنان بیمارستان توسط تیم سلامت مرکز بهداشت شمال غرب پرونده الکترونیک سلامت برای افراد ساکن در مناطق تحت پوشش تشکیل می گردد.همچنین آموزش  های لازم در خصوص عوامل تاثیر گذار در پیشگیری از سرطان از جمله ترک دخانیات ،اصلاح سبک زندگی،بهبود الگوی تغذیه،فعالیت فیزیکی ، تحرک بدنی و و خود مراقبتی فردی  ارائه می گردد.
لازم به ذکر است که در خصوص فرایند و مراحل انجام برنامه خود مراقبتی سازمانی در بیمارستان رایزنی های لازم با مسولین بیمارستان توسط جهانگیری کارشناس واحد آموزش مرکز بهداشت شمال غرب صورت پذیرفت.
گفتنی است که ریاست بیمارستان ساسان از این برنامه بازدید بعمل آورده و ضمن تقدیر از مرکز بهداشت شمال غرب در راستای اجرای سایر برنامه های مشترک میان بهداشت و درمان و نیز پیاده سازی خود مراقبتی سازمانی اعلام آمادگی نمود.
دفعات مشاهده: 288 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر