• بازدید مشاور بین المللی سازمان جهانی بهداشت
  • نشست هم اندیشی مدیران
  •  کمپین مردمی خروج قهوه خانه از لیست اماکن عمومی
  • تقدیر از کارشناسان سلامت محیط و کار

کمپین اطلاع رسانی و خودمراقبتی در پایانه مسافربری بیهقی توسط مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۸ |

به همت واحد آموزش سلامت مرکز بهداشت شمال غرب تهران  در راستای پیاده سازی برنامه های طرح تحول نظام سلامت و ضرورت استفاده از تمامی پتانسیل های موجود برای ارتقای سلامت مردم و ترویج سبک زندگی سالم، در مورخ هفدهم بهمن ماه ،کمپین خود مراقبتی با مشارکت سرای محله ساعی در پایانه مسافربری بیهقی برگزار شد.
در این کمپین تیم سلامت مرکز بهداشت شمال غرب شامل مراقب سلامت ،کارشناسان تغذیه وکارشناسان روانشناس ضمن ارائه خدماتی از جمله مراقبت میانسالان و سالمندان ،مشاوره تغذیه ، بهداشت روان ، اندازه گیری فشار خون ، آزمایش قند خون و چربی و انجام طرح خطرسنجی بیماری های قلبی و عروقی در خصوص برنامه ملی خود مراقبتی، خود مراقبتی سازمانی ،برنامه سفیر سلامت ،لزوم و اهمیت پیشگیری از بیماری ها و همچنین شیوه های ترویج زندگی سالم،توضیحات جامعی توسط جهانگیری کارشناس آموزش سلامت مرکز بهداشت شمال غرب  ارائه شد.
همچنین رسانه های آموزشی شامل کتابچه، سی دی، پمفلت و ... در بین مسافرین و رانندگان و کارکنان پایانه مسافربری بیهقی توزیع شد.
دفعات مشاهده: 248 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر