• نشست هم اندیشی مدیران مرکز بهداشت شمال غرب
  • کمپین خود مراقبتی  حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان
  • آغاز برنامه سنجش نوآموزان در مرکز بهداشت شمال غرب
  • آزمون جامع بهداشت خانواده و بیماریها

برگزاری کارگاه آموزشی خطر سنجی بیماری های قلبی و عروقی توسط مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۱۴ |
کارگاه آموزشی با موضوع خطر سنجی بیماری های قلبی و عروقی توسط مرکز بهداشت شمال غرب مورخ 96/12/13 در مدرسه فلاح زاده برگزار گردید.
این کارگاه با هدف آگاه سازی اولیا و مربیان دانش آموزان نسبت به ضرورت انجام آزمایشات خطر سنجی به جهت جلوگیری از بیماری های غیر واگیر و اطلاع رسانی جهت تسریع در انجام طرح خطرسنجی و افزایش سطح سواد سلامت اولیا و مربیان در مدرسه فلاح زاده برگزار گردید.
در این کارگاه درباره علل بیماری های قلبی و عروقی ،سکته های قلبی و مغزی، فشار خون ،چربی خون ، دیابت و سرطان ها ، چاقی و کم تحرکی و ...  توضیحات مفصلی ارائه شد.هم چنین به ضرورت توجه به ورزش و تحرک کافی،کاهش مصرف نمک و شکر،کاهش استرس و ... نیز اشاره شد.
در پایان جلسه ضمن جمع بندی مطالب ارائه شده به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.
دفعات مشاهده: 214 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر