• بازدید مشاور بین المللی سازمان جهانی بهداشت
  • تقدیر از کارشناسان سلامت محیط و کار

برگزاری جشن بزرگداشت روز زن و تولد حضرت زهرا در مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۱۶ |
به مناسبت فرا رسیدن سالروز ولادت باسعادت دخت نبی مکرم اسلام حضرت زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن و روز مادر،مراسمی با حضور جمعی از کارمندان مرکز بهداشت شمال غرب در نمازخانه مرکز بهداشت شمال غرب مورخ پانزدهم اسفند ماه برگزار گردید.
در آغاز بیگی ،امام جماعت مرکز بهداشت شمال غرب ضمن تبریک میلاد فرخنده حضرت زهرا (س)  با  بیان اینکه: تمام ابعاد شخصیتی حضرت زهرا (س) می تواند یک درس باشد و زنان با الگو گرفتن از آن حضرت که نمونه کامل عفاف، حجاب، عصمت و پاکدامنی بود می توانند راه سعادت و رسیدن به کمال را در پیش گیرند.
دکتر گلشنی رئیس مرکز بهداشت شمال غرب در این مراسم میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته گرامیداشت مقام و منزلت بانوان را تبریک گفت . ایشان در خصوص مقام مادر و زن و شیوه زندگی حضرت فاطمه(س) صحبت کردند وبانوان حاضر در جلسه را به پیروی از آن حضرت دعوت نمودند.هم چنین ایشان از زحمات بانوان شاغل در مرکز بهداشت شمال غرب تشکر کرد و به رسم یادبود به آنان هدایای اهدا  نمود.
 در پایان چندین  سوال در خصوص حضرت زهرا(س) مطرح و به 5 نفر  جوائز نفیسی اهداء گردید.
دفعات مشاهده: 193 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر