• نشست هم اندیشی مدیران مرکز بهداشت شمال غرب
  • آزمون جامع بهداشت خانواده و بیماریها

برگزاری جلسه هماهنگی هفته سلامت در مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۱۹ |
جلسه درون بخشی در خصوص هماهنگی هفته سلامت در تاریخ 97/1/19 درمرکز بهداشت شمال غرب برگزار گردید.
به مناسبت هفته سلامت (یکم تا هفتم اردیبهشت) جلسه درون بخشی در خصوص هماهنگی هفته سلامت با حضور ریاست مرکز بهداشت شمال غرب،معاونین خانم دکتر امامی و آقای دکتر صاحب زاده و مسئولین واحد های ستادی در دفتر ریاست  در مورخ نوزدهم فروردین ماه برگزار گردید.
در ابتدا دکتر گلشنی ضمن تبریک سال جدید و فرارسیدن عید مبعث پیامبر اکرم (ص) از تلاش همکاران در هفته سلامت سال گذشته تشکر و پیرامون شعار هفته سلامت توضیحاتی ارائه نمود.سپس دکتر امامی در مورد تاریخچه بهداشت و سطوح پیشگیری توضیحات مبسوطی ارائه داد.
در ادامه جلسه ،پیرامون  هفته سلامت در سال 97 با موضوع "پوشش همگانی سلامت برای همه و در همه جا " تبادل نظر و  برنامه ریزی های لازم صورت پذیرفت.
دفعات مشاهده: 260 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر