• نشست هم اندیشی مدیران مرکز بهداشت شمال غرب
  • آزمون جامع بهداشت خانواده و بیماریها

انجام بازدید های مدیریتی مرکز بهداشت شمال غرب از مراکز خدمات جامع سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۳ |
بازدید از مراکز خدمات جامع سلامت کن و کاظمیان مورخ بیستم اریبهشت ماه توسط تیم مدیریتی مرکز بهداشت شمال غرب انجام شد.
دکتر گلشنی رئیس مرکز بهداشت شمال غرب، دکتر امامی و دکتر صاحب زاده معاونین و دکتر اردلان  کارشناس مسئول واحد گسترش از مراکز خدمات جامع سلامت کن و کاظمیان بازدید عملیاتی به عمل آوردند.
در این بازدید ها ، دکتر گلشنی و هیئت همراه ضمن عرض خداقوت  به همکاران این مراکز به بررسی میدانی عملکرد مراکز و نیز راهکار های ارتقای کمی و کیفی خدمات پرداختند.
گفتنی است که در راستای دستورات معاونت بهداشتی و در راستای پایش عمکرد و تکریم منابع ، کمیته پایش مدیریتی از مراکز محیطی در ستاد مرکز بهداشت شمال غرب تشکیل گردیده است.

دفعات مشاهده: 129 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر