• نشست هم اندیشی مدیران مرکز بهداشت شمال غرب
  • آزمون جامع بهداشت خانواده و بیماریها

تقدیر از کارشناسان سلامت محیط و کار مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۳ |
مراسم تقدیر از  مهندسین بهداشت محیط و  بهداشت حرفه ای در مورخ بیستم اردیبهشت ماه با حضور رئیس مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.
در روز پنجشنبه مورخ بیستم اردیبهشت ماه دکتر گلشنی رئیس مرکز بهداشت شمال غرب از کارشناس مسئول  و کارشناسان سلامت مرکز بهداشت شمال غرب تقدیر و تشکر به عمل آورد.
در ابتدای مراسم دکتر گلشنی ضمن تقدیر از عملکرد مطلوب همکاران و مرور عملکرد چشمگیر واحد بهداشت محیط در اجرای برنامه سلامت نوروزی ، بر اهمیت کیفی تر نمودن بازدید ها از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و نیز کارگاه ها و کارخانجات تاکید نمود. ایشان در ادامه به ضرورت توجه ویژه به سلامت شاغلین و افزایش شاخص های مربوطه اشاره کرد.
در پایان به مهندس کریمی مسئول بهداشت محیط این مرکز ، لوح تقدیر اهدا شد و از کلیه کارشناسان نیز با اهدای یادبودی تقدیر به عمل آمد.

دفعات مشاهده: 116 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر