• نشست هم اندیشی مدیران مرکز بهداشت شمال غرب
  • کمپین خود مراقبتی  حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان
  • آغاز برنامه سنجش نوآموزان در مرکز بهداشت شمال غرب
  • آزمون جامع بهداشت خانواده و بیماریها

کسب عنوان غرفه ی برتر در نخستین دهکده سلامت ایران؛ توسط مرکز بهداشت شمالغرب تهران و شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۶ |
مرکز بهداشت شمالغرب تهران و شبکه بهداشت و درمان بهارستان به عنوان غرفه  های برتر در نخستین دهکده سلامت ایران معرفی گردیدند.

خداوند متعال را شاکریم که به ما توفیق عطا فرمود؛ تا در حرکتی منسجم و بی همتا، در قالب برپایی نخستین دهکده سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران، بخشی از دستاوردها و فعالیتهای خانواده بزرگ این معاونت را به منصه ی ظهور برسانیم. بدون شک سرافرازی و سربلندی ایران عزیز در گرو همت و اراده ی تلاشگران و آبادگران این مرز و بوم است.

از تلاشهای مجدانه و ایفای نقش مؤثر مدیریت و همکاران شبکه بهداشت و درمان بهارستان و مرکز بهداشت شمالغرب تهران و کسب عنوان غرفه ی برتر توسط ایشان، صمیمانه قدردانی می نمایم. سربلندی، سعادت و سرافرازی شما، آرزوی قلبی اینجانب است.

دکتر فربد عبادی فرد آذر
معاون بهداشتی دانشگاه

گفتنی است  نخستین دهکده سلامت ایران به همت معاونت بهداشتی در هشتم و نهم اردیبهشت در پردیس دانشگاه علوم پزشکی ایران برپا گردید.در این دهکده مرکز بهداشت شمال غرب 6 غرفه با عناوین  مرکز خدمات جامع سلامت ، دستاوردهای مرکز در سال 96، بازی کودک، ایستگاه ورزش، غرفه مشاوره فرزند پروری و سبک زندگی و غرفه پیشگیری از حوادث و بلایا برپا نمود که به عنوان یکی از برترین غرفه ها معرفی گردید.

دفعات مشاهده: 90 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر