• بازدید مشاور بین المللی سازمان جهانی بهداشت
  • تقدیر از کارشناسان سلامت محیط و کار

برپایی ایستگاه سلامت در شبهای قدر توسط مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۱۹ |
تیم سلامت مرکز بهداشت شمال غرب  در شبهای قدر ماه مبارک رمضان در مسجد امام علی (ع) مستقر گردید.
 تیم سلامت مرکز بهداشت شمال غرب شامل مراقبین سلامت ،کارشناس روانشناس و کارشناس تغذیه در شبهای قدر مورخ سیزدهم ،پانزدهم و هفدهم خرداد ماه در مسجد امام علی (ع) مستقر گشت و به ارائه خدمات بهداشتی رایگان شامل اندازه گیری وزن و قد و محاسبه نمایه توده بدنی، ارزیابی فشار خون، غربالگری قند خون ، مشاوره روانشناس ، مشاوره تغذیه و ... پرداخت.
گفتنی است کارشناس تغذیه مطالب آموزشی با عناوین تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان ،تغذیه صحیح در افطار و سحر ، عادات غذایی غلط در ماه مبارک رمضان و ... برای مراجعین ارائه نمود.
همچنین در طول مراسم رسانه های آموزشی با موضوعات مختلف بهداشتی  بین آنها توزیع گشت.

دفعات مشاهده: 286 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر