• نشست هم اندیشی مدیران مرکز بهداشت شمال غرب
  • آزمون جامع بهداشت خانواده و بیماریها

ارائه خدمات بهداشتی درمانی در مسیر راهپیمایی روز قدس توسط مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۱۹ |
همزمان با فرارسیدن روز جهانی قدس در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان ، مرکز بهداشت شمال غرب اقدام به برپایی ایستگاه سلامت در مسیر راهپیمایی روز قدس نمود.
ایستگاه سلامت مرکز بهداشت شمال غرب مورخ هجدهم خرداد ماه در مسیر راهپیمایی روز قدس در منطقه شش تهران مستقر گشت و به ارائه خدمات بهداشتی رایگان شامل اندازه گیری وزن و قد و محاسبه نمایه توده بدنی، ارزیابی فشار خون، غربالگری قند خون ، مشاوره روانشناس ، مشاوره تغذیه ویژه ماه مبارک رمضان و... توسط مراقبین سلامت ، کارشناس تغذیه و کارشناس روانشناس پرداخت.
گفتنی است در طول مراسم علاوه بر ارائه خدمات بهداشتی رایگان و توزیع رسانه های آموزشی ،آموزش های چهره به چهره با موضوعات مختلف بهداشتی  به راهپیمایان ارائه شد.

دفعات مشاهده: 174 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر