• بازدید مشاور بین المللی سازمان جهانی بهداشت
  • تقدیر از کارشناسان سلامت محیط و کار

برگزاری کمپین خودمراقبتی سازمانی توسط مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۱ |
کمپین خودمراقبتی سازمانی توسط مرکز بهداشت شمال غرب در موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی وزارت صنعت ، معدن و تجارت در مورخ نهم  الی یازدهم تیرماه برگزار شد.
در این کمپین تیم سلامت مرکز بهداشت شمال غرب شامل پزشک، مراقب سلامت ، کارشناس تغذیه و کارشناس روانشناس  در این موسسه مستقر گشته و همزمان با تشکیل پرونده الکترونیکی به ارائه خدماتی مانند اندازه گیری قد و وزن و محاسبه نمایه توده بدنی، اندازه گیری قند و فشار خون، مشاوره تغذیه، مشاوره روانشناسی، خطر سنجی بیماری های قلبی و عروقی، ویزیت رایگان پزشک و .... به کارمندان موسسه پرداختند.
در جریان این کمپین ، نمایشگاه خود مراقبتی نیز برگزار گردید  و همزمان با ارائه خدمات رایگان به مراجعین رسانه های آموزشی با عناوین مختلف بهداشتی بین آنان توزیع گشت.
همچنین آموزش خود مراقبتی ، معرفی خدمات ارائه شده در پایگاه ها ومراکز خدمات جامع سلامت ، آموزش سرطان ها و ... توسط کارشناسان به مراجعین ارائه شد.

دفعات مشاهده: 181 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر