• بازدید مشاور بین المللی سازمان جهانی بهداشت
  • تقدیر از کارشناسان سلامت محیط و کار

برگزاری جلسه تکریم و معارفه مسئول امور مالی مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۱ |
جلسه تکریم و معارفه مسئول امور مالی  با حضور دکتر گلشنی رئیس مرکز بهداشت شمال غرب و مزدکی مسئول امور مالی دانشگاه مورخ دهم تیر ماه در مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتر گلشنی رئیس مرکز بهداشت شمال غرب با اشاره به مسئولیت سنگین حوزه امور مالی از گودرز گراوند مسئول سابق امور مالی تشکر نمود و ضمن تبریک به ندا سلیمان زاده به عنوان مدیر امور مالی به بیان شرح انتظارات مسئول مالی ، از جمله توجه بیشتر به مباحث صرفه جویی خردمندانه ، حضور پر رنگ تر در حوزه صیانت اداری، آموزش و نظارت بیشتر نیروهای پذیرش و ... اشاره نمود.
در ادامه نیز مزدکی مسئول امور مالی دانشگاه از زحمات گوردز گراوند تشکر کرده و ابلاغ ندا سلیمان زاده را به عنوان مسئول امور مالی جدید  تحویل داد. وی در ادامه در خصوص تفاهم نامه مالی و اهمیت توزیع منابع مالی بر اساس شاخص های موجود توضیحاتی رابیان کرد.
در پایان مراسم دکتر گلشنی از زحمات گودرز گراوند با اهدای هدیه ای قدر دانی به عمل آورد و برای ندا سلیمان زاده در مسئولیت جدید آرزوی توفیق نمود.

دفعات مشاهده: 380 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر