• بازدید مشاور بین المللی سازمان جهانی بهداشت
  • نشست هم اندیشی مدیران
  •  کمپین مردمی خروج قهوه خانه از لیست اماکن عمومی
  • تقدیر از کارشناسان سلامت محیط و کار

بازدید مشترک مرکز بهداشت شمال غرب و اداره کل آموزش و پرورش از پایگاه سنجش نوآموزان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۳ |
مورخ دوازدهم تیرماه بازدید مشترک مرکز بهداشت شمال غرب و اداره کل آموزش و پرورش از پایگاههای سنجش نوآموزان بد ورود به دبستان تحت پوشش این مرکز انجام پذیرفت.
با توجه به آغاز طرح سنجش نوآموزان و به منظور بررسی نحوه انجام معاینات، هویدا و لمیعی کارشناسان سلامت، نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت شمال غرب به همراهی حسن زاده کارشناس مسئول پیش دبستان امور پرورشی از کلیه فرآیندهای سنجش سلامت و معاینات پزشکی  پایگاه های سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان بازدید به عمل آوردند.
لازم به ذکر است ارزیابی غیر پزشک، ارزیابی آمادگی تحصیلی، سنجش بینایی و شنوایی، پایش رشد، معاینه دهان و دندان و ... از مواردی است که در پایگاه سنجش نوآموزان صورت می پذیرد که نوآموزان پس از انجام معاینات اولیه  جهت انجام معاینات پزشکی ، پیگیری و درمان به پزشک مستقر در پایگاه سنجش ارجاع داده می شوند.
همچنین در این بازدید، علا مسئول پایگاه سنجش از همکاری، دقت و سرعت عمل نیروهای مرکز بهداشت شمال غرب از جمله پزشک، مراقبین سلامت و پایشگران این مرکز در حضورکارشناس مسئول پیش دبستان اداره کل آموزش و پرورش  تشکر و تقدیر بعمل آورد.
دفعات مشاهده: 183 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر