• بازدید مشاور بین المللی سازمان جهانی بهداشت
  • تقدیر از کارشناسان سلامت محیط و کار

برگزاری کمپین خود مراقبتی سازمانی توسط مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۳ |
 کمپین خود مراقبتی سازمانی مورخ دهم تا سیزدهم تیرماه در سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان توسط مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.
 مرکز بهداشت شمال غرب تهران  با تعامل  و همکاری دانشگاه شهید بهشتی اقدام به برگزاری  کمپین خودمراقبتی سازمانی در سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان وزارت صنعت ، معدن و تجارت نمود.
در جریان  این کمپین پزشک، کارشناس تغذیه و کارشناس روانشناس مرکز بهداشت شمال غرب  ضمن استقرار در این سازمان همزمان با تشکیل پرونده الکترونیکی  توسط مراقب سلامت دانشگاه شهید بهشتی به ارائه خدماتی مانند اندازه گیری قد و وزن و محاسبه نمایه توده بدنی، اندازه گیری قند و فشار خون، مشاوره تغذیه، مشاوره روانشناسی، خطر سنجی بیماری های قلبی و عروقی، ویزیت رایگان پزشک و .... پرداختند.
همچنین با استقرار یونیت سیار، دندانپزشک مرکز بهداشت شمال غرب خدمات اولیه دهان دندان را همراه با آموزش بهداشت فردی به کارمندان سازمان ارائه نمود.
لازم به ذکر است همزمان با برگزاری نمایشگاه خود مراقبتی خطر سنجی بیماری های غیر واگیر ،آموزش خود مراقبتی ، معرفی خدمات ارائه شده در پایگاه ها ومراکز خدمات جامع سلامت ، آموزش پیشگیری از ابتلا سرطان ها  نیز  توسط کارشناسان ارائه شد و رسانه های آموزشی با عناوین مختلف بهداشتی بین مراجعین توزیع گشت .

دفعات مشاهده: 299 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر