• بازدید مشاور بین المللی سازمان جهانی بهداشت
  • تقدیر از کارشناسان سلامت محیط و کار

برگزاری کارگاه سفیران سلامت دانشجویی توسط مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۷ |
به همت مرکز بهداشت شمال غرب کارگاه سفیران سلامت دانشجویی مورخ شانزدهم و هفدهم تیرماه در محل اجتماعات دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.
در این کارگاه که با حضور بیش از 25 نفر از دانشجویان دانشکده های مختلف این دانشگاه برگزار گردید ،کارشناسان بیماری ها ، کارشناس روانشناس و کارشناس سلامت نوجوانان وجوانان  مرکز بهداشت شمال غرب به تدریس مطالب آموزشی بر اساس دستورالعمل ارسالی ، کتاب راهنمای خود مراقبتی جوانان و کتابچه های ازدواج پرداختند.
در ابتدا لمیعی کارشناس جوانان، در خصوص برنامه سفیران سلامت ، خود مراقبتی در جوانان  و نقش ازدواج سالم در رشد معنوی جوانان توضیحاتی ارائه و  سپس دکتر صباغی و موتمنی کارشناسان واحد بیماریها، در خصوص مبحث بیماریها ی واگیر وغیر واگیر، تغذیه، سوانح و حوادث مطالب راعنوان نمودند. همچنین در جلسه دوم این کارگاه  که در تاریخ 17 تیر ماه برگزار شد، باغبان کارشناس روان این مرکز به ارائه مطالب مرتبط با پیشگیری از اعتیاد و بهداشت روان برای دانشجویان پرداخت . در پایان کارگاه نیز ، جهت کلیه شرکت کنندگان آزمون کتبی برگزارشد.
قابل ذکر است پکیج آموزشی کتاب راهنمای خود مراقبتی جوانان، کتاب ازدواج +18، دانستنیهای ازدواج سالم و همچنین کتابچه های آموزشی مرتبط  به کلیه دانشجویان توزیع گشت.

دفعات مشاهده: 206 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر