• بازدید مشاور بین المللی سازمان جهانی بهداشت
  • تقدیر از کارشناسان سلامت محیط و کار

برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۲۰ |
نشست هم اندیشی مدیران مرکز بهداشت شمال غرب در مورخ نوزدهم تیر ماه در محل سالن همایش های رازی برگزار شد.
نشست هم اندیشی مدیران مرکز بهداشت شمال غرب با حضور دکتر گلشنی رئیس مرکز،دکتر امامی معاون فنی،دکتر صاحب زاده معاون اجرایی،دکتر اردلان مسئول گسترش و سایر کارشناس مسئولین واحدهای ستادی و سرپرستان مراکز خدمات جامع سلامت دولتی و خصوصی  در مورخ نوزدهم تیر ماه در محل سالن همایش های رازی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر گلشنی ضمن عرض خیر مقدم و خدا قوت به همکاران گرامی،ایام سوگواری و شهادت امام جعفرصادق (ع) را تسلیت عرض نموده و پس از قرائت احادیث تربیتی از این امام بزگوار،به مرور برخی از دستاوردها و اقدامات مرکز بهداشت شمال غرب از جمله درخشش بهداشت محیط در برنامه سلامت نوروزی،  حضور  چشمگیر در اولین دهکده سلامت،رشد تعدادی از شاخص های بهداشتی،تقویت روحیه و کار تیمی و افزایش انسجام کارها و ... پرداخته  و  از دکتر عبادی  فرد آذر و مجموعه تیم معاونت بهداشتی، به دلیل حمایت های  کارگشایانه ی مدیریتی ،فنی و مالی  و توجه ویژه به تکریم منابع انسانی  تقدیر و تشکر نمودند.ایشان در ادامه در خصوص محورهای  پایش جامع صورت گرفته  از سوی واحدهای مختلف معاونت بهداشتی  و اقدامات و برنامه های مداخله ای  تدوین شده توضیحات مبسوطی را بیان کردند.سپس دکتر امامی در مبحث ارتقای فرآیندها و اهمیت توجه به این مهم در حوزه بهداشت و دکتر صاحب زاده در خصوص فرآیندهای اداری و اجرایی ، مطالب جامعی را ارائه نمودند.در ادامه  و پس از ارائه گزارش مقایسه ای از سامانه سیب توسط دکتر اردلان ،هر یک از کارشناس مسئولان به بیان شرح انتظارات خود از سرپرستان پرداختند.این جلسه پس از تبادل نظر حاضرین با مصوباتی از جمله برگزاری جلسات انتقال تجارب ،توجه ویژه به حقوق شهروندی،اهمیت ثبت خدمات در سامانه سیب و ... پایان یافت.

دفعات مشاهده: 416 بار   |   دفعات چاپ: 55 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر