• بازدید مشاور بین المللی سازمان جهانی بهداشت
  • تقدیر از کارشناسان سلامت محیط و کار

برگزاری جلسه آموزشی برنامه ملی خود مراقبتی توسط مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۳ |
جلسه آموزشی دستورالعمل اجرایی برنامه خود مراقبتی جهت مراقبین سلامت مورخ سیزدهم مرداد ماه در مرکز بهداشت شمال غرب برگزار گردید.
جلسه آموزشی با موضوع دستورالعمل اجرایی برنامه خود مراقبتی با حضور رئیس مرکز بهداشت شمال غرب، کارشناس مسئول و کارشناسان واحد آموزش جهت مراقبین سلامت (مراقبین سلامت مراکز و پایگاه های جامع سلامت ) مورخ سیزدهم مرداد ماه در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شمال غرب برگزار گردید.
در این جلسه آموزشی که با هدف بهبود شاخص ها و فرآیندها برگزار شده بود، ابتدا دکتر گلشنی رئیس مرکز بهداشت شمال غرب، ضمن حضور در جلسه و تقدیر و تشکر از همکاران به موضوع تکریم ارباب رجوع تاکید نموده و همه همکاران را موظف به راهنمایی و برخورد شایسته با مراجعین در تمامی مراکز و پایگاه های جامع سلامت دانست. همچنین ایشان در ادامه یه بیان اهمیت آموزش و ارتقای شاخص های مربوط به خود مراقبتی برای مراقبین سلامت پرداخت.
سپس جهانگیری کارشناس واحد آموزش، ضمن تاکید بر اجرای برنامه آموزش های گروهی ملی و مرور آمارها و چک لیست های مربوطه پیرامون فرآیند های خود مراقبتی و  بهبود شاخص فرآیند های آن در 4 رویکرد  مطالبی را ارئه نمود.
در ادامه دکتر اردلان مطالبی را درخصوص  اهمیت سامانه سیب بیان کرد .
در پایان به مراقبینی که به سئوالات مطروحه  توسط دکتر گلشنی پاسخ صحیح را داده بودند هدایایی اهدا گردید.

دفعات مشاهده: 290 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر