• نشست هم اندیشی مدیران مرکز بهداشت شمال غرب
  • آزمون جامع بهداشت خانواده و بیماریها

پیام تبریک ریاست مرکز بهداشت شمال غرب به مناسبت روز خبرنگار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۶ |

دکتر گلشنی رئیس مرکز بهداشت شمال غرب به مناسبت فرارسیدن 17 مرداد ، روز خبرنگار را به اصحاب رسانه و مطبوعات و خبرنگاران تبریک گفت.
متن این پیام به شرح ذیل می‌باشد:
قلم و قداست آن در آن چه می‌نگارد، حقیقتی عینی است که در بیان واژه و کلام بارها بر حقانیت آن تاکید شده است. حقانیتی ناب که در تلفیق با تعهدی خالصانه و رسالتی صادقانه در حرفه‌ خبرنگاری عینیت می‌یابد.
هفده مرداد که به مناسبت شهادت خبرنگار عرصه اطلاع‌رسانی و خبر، شهید محمود صارمی به عنوان روز خبرنگار نامگذاری شد، بهانه‌ای است تا از یک سال زحمت و تلاش مجدانه اهالی رسانه و خبر تجلیل و قدرشناسی شود. تجلیل از خبرنگارانی که عرصه فرهنگ کشور از وجود آنان بر خود می‌بالد.
اینجانب ضمن تبریک روز خبرنگار به تمامی خبرنگاران و خانواده بزرگ اطلاع‌رسانی و اصحاب رسانه ، توفیق روزافزون این عزیزان متعهد را در سایه توجهات حضرت ولی‌عصر (عج) و تحت زعامت رهبر معظم انقلاب اسلامی از درگاه ایزدمنان خواستارم.
دکتر جواد گلشنی اصل
رئیس مرکز بهداشت شمال غرب

دفعات مشاهده: 537 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر