• نشست هم اندیشی مدیران مرکز بهداشت شمال غرب
  • آزمون جامع بهداشت خانواده و بیماریها

برگزاری دوره بازآموزی بهداشت محیط توسط مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۶ |
دوره بازآموزی برای کارشناسان  بهداشت محیط مورخ پانزدهم مرداد ماه در مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.
دوره بازآموزی برای کارشناسان  بهداشت محیط  با هدف ارتقای کمی و کیفی کنترل بهداشتی  و ثبت نتایج بازرسی واحدهای پرتو پزشکی در مرکز بهداشت شمال غرب برگزار گردید.
در این جلسه که با حضور کلیه کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شمال غرب  برگزار شده بود در ابتدا مهندس فاطمی کارشناس بهداشت محیط ، به آموزش عملی کاربرد و کالیبراسیون تجهیزات پرتابل بازرسی پرداخت.
سپس مهندس وثیقی کارشناس بهداشت محیط و پرتوهای معاونت ، در خصوص  کلیات کنترل بهداشتی  مراکز پرتو پزشکی و دستگاه های پرتو پزشکی و پرتو تشخیصی  مطالب مبسوطی را ارائه نمود.
در پایان جلسه نیز به سئوالات حاضرین پاسخ داده شد.

دفعات مشاهده: 91 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر