• بازدید مشاور بین المللی سازمان جهانی بهداشت
  • تقدیر از کارشناسان سلامت محیط و کار

استقرار تیم سلامت شهید رهنمون در میدان میوه و تره بار سردار جنگل

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۴ |
به همت بسیج جامعه پزشکی مرکز بهداشت شمال غرب تیم سلامت شهید رهنمون در مورخ سوم شهریورماه در میدان میوه و تره بار سردارجنگل مستقر شد.
به همت بسیج جامعه پزشکی مرکز بهداشت شمال غرب تیم سلامت شهید رهنمون شامل مراقبین سلامت،کارشناس تغذیه و کارشناس روان به ارائه خدمات بهداشتی رایگان در میدان میوه و تره بار سردار جنگل پرداختند.
در جریان این استقرار خدماتی از جمله اندازه گیری قد و وزن و محاسبه نمایه توده بدنی، اندازه گیری فشار خون، اندازه گیری قند خون ، مشاوره تغذیه و روانشناس و ... ارائه گشت.
 همچنین آموزش هایی با موضوعات مختلف بهداشتی توسط کارشناسان مرکز بهداشت شمال غرب ارائه و رسانه های آموزشی با موضوعات مختلف بین مراجعین توزیع گشت.

دفعات مشاهده: 609 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر