• بازدید مشاور بین المللی سازمان جهانی بهداشت
  • تقدیر از کارشناسان سلامت محیط و کار

تقدیر از کارمندان نمونه مرکز بهداشت شمال غرب به مناسبت هفته دولت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۱۰ |
دکتر جواد گلشنی رئیس مرکز بهداشت شمال غرب در طی مراسمی از کارمندان نمونه مرکز بهداشت شمال  غرب تقدیر نمود.
در مورخ هفتم شهریور ماه در طی مراسمی که به مناسبت روز کارمند و عید سعید غدیر خم  در سالن اجتماعات مر کز خدمات جامع سلامت شهید غفاری برگزار شده بود دکتر گلشنی از کارمندان نمونه مرکز بهداشت شمال غرب تقدیر نمود.
در این مراسم که با حضور دکتر گلشنی رئیس مرکز بهداشت شمال غرب، معاونین فنی و اجرایی و  جمعی از پرسنل و کارکنان مرکز بهداشت شمال غرب ،برگزار گردید، از پزشک، بهورز، دندانپزشک، پذیرش،  نیروی آزمایشگاه و مراقب سلامت نمونه این مرکز  تقدیر به عمل آمد.
در ابتدای مراسم دکتر گلشنی ضمن خیر مقدم و تبریک عید سعید غدیر خم، از زحمات و تلاش های کارمندان به خصوص کارمندانی که به عنوان نمونه انتخاب گردیدند  با اهدای لوح تقدیر تشکر و قدردانی نمود.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین بیگی نیز ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان والا مقام رجایی و باهنر ، روز کارمند را به تمامی کارمندان و کارمندان برگزیده تبریک و تهنیت گفت.
در پایان این مراسم بعد از اقامه نماز جماعت ، مسابقه ای با موضوع غدیر توسط حاج آقا بیگی و سپس مسابقه دیگری با موضوع سلامت توسط دکتر گلشنی برگزار گردید و به رسم یاد بود جوایزی به برندگان اهدا شد.

دفعات مشاهده: 883 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر