• بازدید مشاور بین المللی سازمان جهانی بهداشت
  • تقدیر از کارشناسان سلامت محیط و کار

برگزاری جلسه هم اندیشی مرکز بهداشت شمال غرب و دادسرای منطقه 19 تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۲۰ |
جلسه هم اندیشی مرکز بهداشت شمال غرب و دادسرای منطقه 19 تهران مورخ بیستم شهریورماه در سالن اجتماعات دادسرای ناحیه 19 برگزار شد.
جلسه هم اندیشی مرکز بهداشت شمال غرب و دادسرای منطقه 19 تهران با حضور دکتر گلشنی رئیس مرکز بهداشت شمال غرب، اسماعیلی معاونت دادستان و ریاست دادسرای منطقه 19، مهندس کریمی سرپرست واحد بهداشت محیط ، مدیران حوزه های شهرداری ، دامپزشکی، آب و فاضلاب وحوزه انتظامی، هیئت مدیره مرکزی اکباتان و ... در طی ساعات اداری مورخ بیستم شهریور ماه برگزار گردید.
در این جلسه که با پیگیری ها و ارسال گزارشات مکرر واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شمال غرب به مراجع قضایی برگزار شد، مواردی همچون مشکلات آب شرب از جمله ایمنی آب شهرک اکباتان ، جمع آوری دامداری های غیر قانونی و ... مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
گفتنی است در پایان جلسه پس از بحث های مفصل کارشناسی تصمیمات مدونی با زمان بندی مشخص به منظور ساماندهی مورد نظر اتخاذ شد.

دفعات مشاهده: 588 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر