• نشست هم اندیشی مدیران مرکز بهداشت شمال غرب
  • آزمون جامع بهداشت خانواده و بیماریها

برگزاری نشست فرهنگی بصیرتی عاشورا و دفاع مقدس در مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۴ |
به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس و شب هفت شهدای نینوا نشست فرهنگی بصیرتی عاشورا و دفاع مقدس در مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.
به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس و شب هفت شهدای نینوا نشست فرهنگی بصیرتی عاشورا و دفاع مقدس با حضور دکتر گلشنی رئیس مرکز بهداشت شمال غرب، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا بیگی امام جماعت مرکز و  سایر همکاران ستادی  مورخ چهارم مرداد ماه بعد از اقامه نماز ظهر و عصر در محل نمازخانه مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.
در این نشست ابتدا دکتر گشنی ضمن خیر مقدم و عرض تسلیت ایام سوگواری امام حسین (ع) و گرامیداشت هفته دفاع مقدس در خصوص وجوه مشترک فرهنگ عاشورا و دفاع مقدس مطالبی بیان نمود.
سپس حاج آقا بیگی به بیان مطالبی در خصوص  فضایل اخلاقی ، سیره و منش امام حسین (ع) پرداخت و چندین روایت از آن امام بزرگوار مطرح نمود.
در پایان این نشست نیز مراسم پرفیض زیارت عاشورا با حضور کارمندان برگزار گردید.

دفعات مشاهده: 186 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر