• بازدید مشاور بین المللی سازمان جهانی بهداشت
  • تقدیر از کارشناسان سلامت محیط و کار

برگزاری کمیته مشترک هماهنگی مرکز بهداشت شمال غرب با اداره آموزش و پرورش

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۱ |
کمیته مشترک هماهنگی برنامه های مرتبط با سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس با آموزش و پرورش مناطق 2،5و6 در مورخ دهم مهرماه در مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.
کمیته مشترک هماهنگی برنامه های مرتبط با سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس با آموزش و پرورش مناطق 2، 5و6  جهت برنامه ریزی و اجرای به موقع و بهینه این فرآیندها ( معاینات، مکمل یاری، پدیکلوزیس، مدارس مروج سلامت، آموزش، وارنیش فلوراید و ...) مورخ دهم مهرماه با حضور کارشناسان سلامت و پیشگیری آموزش و پرورش مناطق تحت پوشش و کارشناسان واحدهای مختلف ستادی برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر صاحب زاده معاون اجرایی مرکز بهداشت شمال غرب، با قدردانی از همکاری های آموزش و پرورش مناطق در اجرای فرآیندها از خدمات تحول سلامت جهت گروه های سنی اشاره نموده و خواستار همکاری بیشتر و رفع چالش های مربوطه شدند.
همچنین کارشناسان آموزش و پرورش نیز از همکاری های مستمر مرکز بهداشت شمال غرب در زمینه فعالیت های آموزشی و اجرایی تشکر و قدر دانی نمودند.
سپس برنامه های مشترک به بحث و گفتگو گذاشته شد و برنامه های پیشنهادی منطبق بر توان اجرایی بیان و راهکارهای مداخله ای در این زمینه پیشنهاد شد.
دفعات مشاهده: 150 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر