• بازدید مشاور بین المللی سازمان جهانی بهداشت
  • تقدیر از کارشناسان سلامت محیط و کار

استقرار تیم سلامت شهید رهنمون مرکز بهداشت شمال غرب در میدان میوه و تره بار طرشت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۸ |
به همت بسیج جامعه پزشکی مرکز بهداشت شمال غرب تیم سلامت شهید رهنمون در میدان میوه و تره بار طرشت استقرار یافت.
به همت بسیج جامعه پزشکی مرکز بهداشت شمال غرب تیم سلامت شهید رهنمون شامل مراقبان سلامت،کارشناس تغذیه و کارشناس روان ،روز سه شنبه 17 مهر در میدان میوه و تره بار طرشت به  ارائه خدمات بهداشتی رایگان پرداخت.
در جریان این استقرار خدماتی از جمله اندازه گیری قد و وزن و محاسبه نمایه توده بدنی، اندازه گیری فشار خون، اندازه گیری قند خون ، مشاوره تغذیه و روانشناس و ... ارائه شد.
 همچنین آموزش هایی با موضوعات مختلف بهداشتی توسط کارشناسان مرکز بهداشت شمال غرب ارائه و رسانه های آموزشی با موضوعات مختلف بین مراجعین توزیع شد.
دفعات مشاهده: 109 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر