• بازدید مشاور بین المللی سازمان جهانی بهداشت
  • تقدیر از کارشناسان سلامت محیط و کار

برگزاری شورای مدیران معاونت بهداشت در مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۲ |
شورای مدیران معاونت بهداشت در مورخ یازدهم آذر در مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.
شورای مدیران حوزه معاونت بهداشت با حضور دکتر فربد عبادی فرد آذر معاون بهداشتی دانشگاه،دکتر بحرالعلوم  و دکتر میرزایی معاونین اجرایی و فنی معاونت بهداشت،مدیران و روسای شبکه ها و مراکز،مدیر گروهها و کارشناس مسئولین واحدهای ستاد معاونت بهداشت در مورخ یازدهم آذر در سالن جلسات مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر عبادی فرد آذر با اشاره به جایگاه و اهمیت منابع انسانی در ارتقای سازمان و پیشبرد اهداف ،بر لزوم تکریم پرسنلی و توجه ویژه به مسایل ایشان و نحوه پرداخت های عادلانه و مبتنی بر عملکرد مطالبی را ارائه کردند.ایشان در ادامه  در خصوص ضرورت تدوین برنامه های مداخله ای و افزایش درصد تکمیل تلفن همراه و نیز  ارتقای رضایتمندی مراجعین به مراکز و پایگاههای سلامت تحت پوشش و نیز  افزایش شاخص مراقبت های و پیگیری مربوط به بیماران دیابتی و پرفشاری خون تاکید کردند. در ادامه دکتر هاله احمدنیا رئیس مرکز بهداشت شمال غرب ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین  و با تشکر از حمایتها و راهنمایی های دکتر عبادی فرد آذر و سایر مسئولین محترم ،در خصوص برخی اقدامات صورت گرفته و نیز چالش های پیش روی مرکز بهداشت شمال غرب توضیحاتی را بیان کرد.سپس دکتر فهیم رئیس گروه گسترش و دکتر مدیر گروه  بیماریهای غیر واگیر ستاد معاونت بهداشت در خصوص شاخص های واحد متبوع و شرح انتظارات از مراکز و شبکه های بهداشت مطالبی را ارائه نمودند.در پایان و پس از مرور  مشکلات  پیش رو  توسط مدیران حوزه ستادی معاونت و مدیران و روسای شبکه ها  ،دکتر عبادی فرد  آذر به جمع بندی و ارائه راهکار در خصوص مسائل مطرح شده پرداختند.
دفعات مشاهده: 121 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر