سامانه جامع اطلاعات مردمی (سجام)
گزارش فساد توسط مردم

برنامه های مرکز بهداشت شمال غرب در هفته دولت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۳۰ |
دکتر هاله احمدنیا رئیس مرکز بهداشت شمال غرب در طی مصاحبه ای با روابط عمومی ،به تشریح برنامه های مرکز بهداشت شمال غرب در طی هفته دولت پرداخت.
رییس مرکز بهداشت شمال غرب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبریک فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند به تمامی خدمتگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی،در طی مصاحبه ای به تشریح اهم اقدامات و برنامه های مرکز بهداشت شمال غرب در طی هفته دولت پرداخت.
دکتر احمدنیا با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی در خصوص دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران در حوزه بهداشت و درمان،اعلام کردند که در این راستا تیم های سلامت مرکز بهداشت شمال غرب از دوم  لغایت هشتم شهریور در اماکن عمومی و پرتردد مستقر شده و ضمن ارائه نمادین خدمات بهداشتی درمانی،درخصوص خدماتی که در مراکز و پایگاههای سلامت ارائه میشود،به عموم مردم توضیحات لازم را ارائه میدهند  و با تلاش حداکثری سعی در ترغیب ایشان به مراجعه به واحدهای بهداشتی خواهند داشت.
ایشان ،برگزاری گسترده کلاس ها و کارگاههای آموزشی در مراکز و پایگاهها و نیز اماکن مختلف  از جمله پایگاههای سنجش دانش آموزی و دانشجویی ،سراهای محله ، ادارات دولتی و غیر دولتی و ... را از سایر برنامه های مرکز بهداشت شمال غرب برشمردند و خاطر نشان کردند که از هر فرصت و پتانسیلی جهت ترویج فرهنگ خودمراقبتی استفاده خواهد شد.
دکتر احمدنیا برگزاری مراسم جشن روز کارمند و تقدیر از کارمندان نمونه ،برگزاری جلسه پرسش و پاسخ با کارکنان ،برگزاری نشست های فرهنگی بصیرتی با هدف ترویج رفتار و اخلاق حرفه ای صحیح و ... را از سایر برنامه های مرکز بهداشت شمال غرب برشمرد.

دفعات مشاهده: 612 بار   |   دفعات چاپ: 35 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر