سامانه جامع اطلاعات مردمی (سجام)
گزارش فساد توسط مردم

حضور تیم سلامت در مرکز پرتو حامی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۹ |
تیم سلامت مرکز بهداشت شمال غرب در  روز چهارشنیه 24 مهر با همکاری واحدهای ستادی مدارس،خانواده،بیماریهاو بهداشت روان در مرکز پرتو حامی (مدرسه کودکان کار)  و به مناسبت های بهداشتی روز جهانی غذا،روز ملی سل ،هفته سلامت روان و هفته ملی کودک  مستقر شد.
در جریان این استقرار ضمن ارائه اموزش های بهداشت فردی،تغذیه سالم ،بهداشت دهان و دندان ،راههای پیشگیری از ابتلا به بیماری سل و پدیکلوزیس ،ارزیابی مقدماتی سلامت این دانش آموزان توسط مراقب سلامت و پزشک صورت گرفت و مکمل های مربوطه توزیع شد.
گفتنی است که بسته تغذیه ای سالم نیز در بین  دانش اموزان توزیع شد.همچنین هماهنگی لازم جهت ارجاع دانش آموزان دارای پوسیدگی دندان با مدیریت مرکز و نیز مسئولین بهزیستی به عمل آمد.

دفعات مشاهده: 621 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر