دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences

شرح وظایف کارشناسان ستادی بهداشت محیط

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱ | 

شرح وظایف کارکنان ستادی واحد بهداشت محیط :

 الف – برنامه ریزی : 

• تدوین برنامه جامع عملیاتی واحد بهداشت محیط
• تدوین برنامه طرح تشدید کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی
• تدوین برنامه طرح بسیج سلامت نوروزی
• تدوین پایش از واحدهای بهداشت محیط مراکز بهداشتی درمانی تابعه
• تدوین برنامه زمان بندی نمونه برداری از آب و مواد غذایی
• تدوین برنامه اقدامات پیشگیرانه از بروز بیماری های روده ای

ب- اقدامات اجرایی :

• توقیف مواد غذایی غیر مجاز در سطح عرضه
• ارجاع پرونده واحدهای صنفی متخلف به مراجع قضایی و تعزیرات حکومتی
• رسیدگی به شکایات مردمی در زمینه بهداشت محیط ، مواد غذایی ، دفع غیر بهداشتی فاضلاب ، زباله و ........
• اجرای حکم تعطیل واحدهای صنفی غیر بهداشتی در راستای اجرای ماده 13 قانون مواد خوردنی و آشامیدنی
• اجرای احکام قضایی صادر شده توسط دادسرای رسیدگی به جرائم پزشکی دارویی و امور بهداشتی
• اجرای دستور العمل های واصله از معاونت امور بهداشتی دانشگاه
• بازدید از مراکز درمانی و بیمارستان های تحت پوشش
• نمونه برداری از مواد غذایی در سطح عرضه
• اجرای طرح های برنامه ریزی شده  
• صدور مجوزهای بهداشتی

هماهنگی :

الف – درون بخشی

ب – برون بخشی

آمــــوزش:

آموزش بدو خدمت و حین خدمت پرسنل بهداشت محیط
برگزاری کارگاه های آموزشی
آموزش دانشجویان بهداشت محیط معرفی شده به واحد بهداشت محیط
آموزشمتصدیان واحدهای صنفی مرتبط با مواد غذایی و اماکن عمومی از طریق برگزاری جلساتآموزشی و آموزشگاههای بهداشت اصناف واقع شده درمحدوده تحت پوشش مرکز بهداشت شمال تهران

نظارت  :

1- نظارت برفعالیت  شرکتهای سمپاشی.

2- نظارت بر فعا لیت شرکت های آب و فاضلاب .

3- نظارت بر نحوه جمع  آوری و دفع زباله های شهری و روستایی.

4-نظارت بر فعالیت آموزشگاهها ی اصناف

5-نظارت بر فعالیتهای مراکز بهداشتی درمانی تابعه

آنچه مهندس بهداشت محیط در مرکز بهداشت انجام می دهد

 

 


دفعات مشاهده: 151 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر