الف – برنامه ریزی :
• تدوین برنامه جامع عملیاتی واحد بهداشت محیط
• تدوین برنامه طرح تشدید کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی
• تدوین برنامه طرح بسیج سلامت نوروزی
• تدوین پایش از واحدهای بهداشت محیط مراکز بهداشتی درمانی تابعه
• تدوین برنامه زمان بندی نمونه برداری از آب و مواد غذایی
• تدوین برنامه اقدامات پیشگیرانه از بروز بیماری های روده ای
ب- اقدامات اجرایی :
• توقیف مواد غذایی غیر مجاز در سطح عرضه
• ارجاع پرونده واحدهای صنفی متخلف به مراجع قضایی و تعزیرات حکومتی
• رسیدگی به شکایات مردمی در زمینه بهداشت محیط ، مواد غذایی ، دفع غیر بهداشتی فاضلاب ، زباله و ........
• اجرای حکم تعطیل واحدهای صنفی غیر بهداشتی در راستای اجرای ماده 13 قانون مواد خوردنی و آشامیدنی
• اجرای احکام قضایی صادر شده توسط دادسرای رسیدگی به جرائم پزشکی دارویی و امور بهداشتی
• اجرای دستور العمل های واصله از معاونت امور بهداشتی دانشگاه
• بازدید از مراکز درمانی و بیمارستان های تحت پوشش
• نمونه برداری از مواد غذایی در سطح عرضه
• اجرای طرح های برنامه ریزی شده
• صدور مجوزهای بهداشتی
هماهنگی :
الف – درون بخشی
ب – برون بخشی
آمــــوزش:
• آموزش بدو خدمت و حین خدمت پرسنل بهداشت محیط
• برگزاری کارگاه های آموزشی
• آموزش دانشجویان بهداشت محیط معرفی شده به واحد بهداشت محیط
• آموزشمتصدیان واحدهای صنفی مرتبط با مواد غذایی و اماکن عمومی از طریق برگزاری جلساتآموزشی و آموزشگاههای بهداشت اصناف واقع شده درمحدوده تحت پوشش مرکز بهداشت شمال تهران
نظارت :
1- نظارت برفعالیت شرکتهای سمپاشی.
2- نظارت بر فعا لیت شرکت های آب و فاضلاب .
3- نظارت بر نحوه جمع آوری و دفع زباله های شهری و روستایی.
4-نظارت بر فعالیت آموزشگاهها ی اصناف
5-نظارت بر فعالیتهای مراکز بهداشتی درمانی تابعه
آنچه مهندس بهداشت محیط در مرکز بهداشت انجام می دهد
تهران، خیابان بهشتی، خیابان خالد اسلامبولی(وزرا)، جنب بانک تجارت پلاک ۱۶
پست الکترونیکی: sghc@iums.ac.ir
مرکز تلفن دانشگاه : ۸۸۷۲۰۴۲۴-۰۲۱
نمابر: ۸۸۷۲۰۴۱۷
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مرکز بهداشت شمال غرب تهران می باشد.
طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق
© 2015 All Rights Reserved | مرکز بهداشت شمال غرب تهران
Designed & Developed by : Yektaweb