• 1403/06/03 - 11:22
شمال غرب 2 دانشگاه علوم پزشکی ایران

337303.mp3 کارگاه آموزشی افزایش مهارت هوشی و کلامی در سازمان در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود

کارگاه آموزشی" افزایش مهارت هوشی و کلامی در سازمان"

با سلام و احترام،

با توجه به نامه شماره 9185 مورخ 27/05/1403 مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری استان تهران؛ دوره آموزشی "افزایش مهارت هوش کلامی در سازمان" در 24 شهریور ماه سال جاری بصورت حضوری و آفلاین به مدت 8 ساعت از طریق سامانه آموزشی آن مرکز به آدرس https://rasfco.ir/  با هدف افزایش تاثیر کلامی، استفاده بهینه از زمان، کوتاه سخن گفتن و ... برگزار می گردد. لذا کارکنان و مدیران آن واحد می توانند در صورت تمایل نسبت به ثبت نام در دوره مذکور، مطابق با شرایط ثبت نام و پرداخت شهریه در   لینک های  زیر    اقدام نمایند.

پیوست سرفصل های کارگاه و هزینه شرکت در کارگاه

پیوست سرفصل کارگاه