• 1395/10/18 - 08:30

برگزاري نشست هم انديشي سرپرستان و مسئولين فني مرکز بهداشت شمال غرب

نشست هم انديشي سرپرستان و مسئولين فني مراکز سلامت جامعه مرکز بهداشت شمال غرب تهران با حضور دکتر گلشني رئيس مرکز بهداشت شمال غرب ،دکتر صاحب زاده معاون بهداشتي مرکز،دکتر اردلان مسئول گسترش ،دکتر ميرشريفي کارشناس مسئول بهداشت خانواده،سرپرستان و مسئولين فني مراکز و پايگاههاي سلامت در مورخ 15/10/95 در سالن جلسات اين مرکز برگزار شد.

295156.mp3 برگزاري نشست هم انديشي سرپرستان و مسئولين فني مرکز بهداشت شمال غرب

نشست هم انديشي سرپرستان و مسئولين فني مراکز سلامت جامعه مرکز بهداشت شمال غرب تهران با حضور دکتر گلشني رئيس مرکز بهداشت شمال غرب ،دکتر صاحب زاده معاون بهداشتي مرکز،دکتر اردلان مسئول گسترش ،دکتر ميرشريفي کارشناس مسئول بهداشت خانواده،سرپرستان و مسئولين فني مراکز و پايگاههاي سلامت در مورخ 15/10/95 در  سالن جلسات اين مرکز برگزار شد.

در اين جلسه  دکتر گلشني ضمن عرض خير مقدم در در خصوص اهميت افزايش کمي و کيفي خدمات ارائه شده به مراجعين ،ضرورت نظارت سرپرستان مراکز بر عملکرد نيروهاي زير مجموعه،،گام ها و برنامه هاي طرح تحول نظام سلامت  در حوزه بهداشت مطالب مبسوطي را بيان کردند.در ادامه دکتر اردلان به تشريح چک ليستهاي پايش از مراکز و پايگاهها و پنل مديريتي اطلاعات سلامت در مراکز،نحوه محاسبه شاخص ها و  تحليل آنها  پرداختند.

اين جلسه پس از  بحث و تبادل نظر حاضرين و مرور مصوبات مربوطه پايان يافت