دی ماه 98
اسفند 98

برگزاری کمیته مدیریت بحران در مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۸ |
کمیته مدیریت بحران مرکز بهداشت شمالغرب در روز چهارشنبه هفتم فروردین برگزار شد.
با توجه به شرایط نامساعد جوی و دستورالعمل های وزارتی و دانشگاهی صادر شده,کمیته مدیریت بحران مرکز بهداشت شمال غرب در روز چهارشنبه هفتم.فروردین با حضور دکتر احمدنیا رییس مرکز,دکتر رحیمی معاون مرکز و اعضای چارت فرماندهی حادثه در محل دفتر ریاست برگزار شد.
در این کمیته دکتر احمدنیا ضمن مرور اقدامات صورت گرفته در طی دو  روز اخیر بر اهمیت آمادگی کامل تاکید کردند.در ادامه هر یک از حاضرین متناسب با شرح وظایف مربوطه,در خصوص فعالیت های انجام شده و نیز فعالیت هایی که در صورت بروز بحران باید انجام پذیرد مطالبی را بیان کردند.
گفتنی است که دکتر احمدنیا در طی تماس هایی با فرمانداری,بخشداری,دهیاری سولقان و شهرداری های مناطق تحت پوشش ضمن بیان اقدامات صورت گرفته در خصوص انجام هر گونه همکاری با ارگانهای ذیربط اعلام آمادگی کامل نمودند.

دفعات مشاهده: 758 بار   |   دفعات چاپ: 57 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر