دی ماه 98
اسفند 98

تشریح عملکرد مرکز بهداشت شمالغرب در چهارده روز نخست سال 98

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱۴ |
دکتر هاله احمدنیا رییس مرکز بهداشت شمال غرب به تشریح عملکرد مراکز و پایگاههای سلامت زیر مجموعه در طی چهارده روز نخست سال 98 پرداخت.
ایشان اعلام کردند که در ایام تعطیلات پنج مرکز خدمات جامع سلامت و در ایام بین التعطیلین نوروزی کلیه واحدهای بهداشتی زیرمجموعه دایر و فعال بوده و نسبت به ارایه خدمات بهداشتی درمانی مطلوب اقدام نمودند و در طی چهارده روز بیش از 66هزار خدمت بهداشتی درمانی به 9666 نفر ارایه شد و بر اساس سامانه پیامکی نظرسنجی وزارت بهداشت بیش از 98 درصد از خدمات ارایه شده و نحوه برخورد پرسنل رضایت داشتند.
دکتر احمدنیا در ادامه خاطر نشان کردند که به طور میانگین روزانه 174ویزیت پزشکی انجام شده و بیش از 17هزار نفر توسط مراقبین سلامت به پزشک.کارشناس تغذیه و روانشناس ارجاع شده اند.هم چنین بیش از 17732 عدد مکمل دارویی از جمله قطره و قرص آهن .قطره و کپسول مولتی ویتامین.کلسیم و ویتامین د در میان گروههای هدف از جمله نوزادان و کودکان ,مادران باردار.سالمندان و میانسالان توزیع شده است.
رییس مرکز بهداشت شمال غرب ضمن تقدیر از تلاشهای همکاران در سال 97 اذعان کردند که در سال جدید با سرعت و توان بیشتری به سوی ارتقای شاخص ها گام برخواهیم داشت.

دفعات مشاهده: 762 بار   |   دفعات چاپ: 52 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر