• ویروس کرونا

اسفند 98

خرید خدمات روانشناسی و مشاوره در مراکز مشاوره بیماریهای رفتاری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۱ |
 مرکز بهداشت شمال غرب در نظر دارد خدمات مربوط به  روانشناسی  و مشاوره در مراکز مشاوره بیماریهای رفتاری خورشید را به صورت خرید خدمت به شرکت واگذار نماید.
از کلیه واجدین شرایط شرکت در برنامه استعلام بهای قرارداد هات لاین دعوت می شود پاکات  مربوطه را حداکثر تا تاریخ  بیست و چهارم فروردین ماه سال جاری  به واحد امور قراردادهای مرکز بهداشت شمال غرب و در صورت نبود ایشان به واحد ریاست تحویل دهند.
شخص حقوقی دارای اساس نامه با موضوع ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و تامین نیروی انسانی خدماتی
مبلغ یک میلیون تومان سپرده نزد شماره حساب دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران واریز گردد(پاکت الف)
تمامی مدارک شناسایی شخص حقوقی و مدیر عامل و سایر شرکا می بایستی کپی برابر با اصل در دفتر اسناد رسمی باشد و در (پاکت ب) گذاشته شود هم چنین متن قرارداد به پیوست آمده است پس از امضا در( پاکت ب) گذاشته شود در غیر این صورت پاکت ج باز نخواهد شد.
مبلغ پیشنهادی (جهت تامین حقوق 2 نفر کارشناس روان جهت یک سال) نیز در (پاکت ج) عنوان گردد.
لازم به ذکر است تمامی مدارک می بایستی در پاکات با نامگذاری الف/ ب/ ج  گذاشته شود .
شماره حساب دانشگاه جهت واریز مبلغ یک میلیون تومان سپرده: 4582496844  بانک ملت شعبه هجرت به نام دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران
فرمت قرارداد به شرح ذیل است:

./files/sghc/files/%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF_%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87_%D9%87%D8%A7%D8%AA_%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86_1398.docx

دفعات مشاهده: 776 بار   |   دفعات چاپ: 52 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر