• ویروس کرونا

اسفند 98

برگزاری جلسه پرسش و پاسخ با پیمانکاران مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۸ |
جلسه پرسش و پاسخ پیمانکاران مرکز بهداشت شمال غرب در روز سه شنبه 98/1/27 در سالن جلسات مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.
جلسه پرسش و پاسخ پیمانکاران  مرکز بهداشت شمال غرب با حضور دکتر فهیم رئیس گروه گسترش معاونت بهداشت،دکتر احمدنیا رئیس مرکز بهداشت شمال غرب،دکتر رحیمی معاون مرکز،دکتر نصوحی و خانم قوتی کارشناسان گسترش معاونت بهداشت ،خانم سلیمان زاده مسئول مالی شمال غرب و جمعی از پیمانکاران مراکز و پایگاههای سلامت در روز سه شنبه 98/1/27 در سالن جلسات مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.
در این جلسه ، بسته های خدمتی مربوط به گروههای سنی مختلف،عوامل تاثیر گذار بر عملکرد مراقبین سلامت ،لزوم بلوک بندی و ماندگاری نیروها ،اهمیت توجه به مفاد قراداد منعقده،لزوم انعقاد قرارداد با نیروی انسانی ،اهمیت به روز رسانی جمعیت تحت پوشش و فعال سازی جمعیت غیر فعال ثبت نام شده ،ارتقای شاخص های سامانه سیب و ... آموزش های لازم ارائه شد و در پایان به سوالات تمامی پیمانکاران توسط دکتر احمدنیا پاسخ داده شد.

دفعات مشاهده: 709 بار   |   دفعات چاپ: 67 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر