دی ماه 98
اسفند 98

برگزاری مراسم جشن اعیاد شعبانیه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۳۱ |
روابط عمومی مرکز بهداشت شمال غرب-مراسم جشن اعیاد شعبانیه در روز چهارشنبه بیست و هشتم فروردین در محل سالن جلسات مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.
همزمان با فرا رسیدن سالروز میلاد باسعادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان و سالروز میلاد حضرت مهدی موعود (عج)،مراسم جشنی با حضور دکتر احمدنیا و دکتر رحیمی به ترتیب رئیس و معاون مرکز بهداشت شمال غرب،حاج آقا بیگی امام جماعت مرکز و سایر همکاران ستادی در روز چهارشنبه بیست و هشتم فروردین در محل سالن جلسات برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتر احمدنیا  ضمن تقدیر و تشکر از همکاران، این اعیاد بزرگ و گرانقدر شعبانیه را تبریک عرض کردند.در ادامه حاج آقا بیگی در خصوص برخی از ویژگی های حضرت علی اکبر (ع) و اهمیت توجه و الگوبرداری  جوانان  از این ویژگی ها مطالبی را بیان کرده و سپس به ارائه مباحث مرتبط با عصر غیبت ،ویژگی های آخر الزمان،اهمیت انتظار شیعیان پرداختند.درپایان نیز سوالاتی  در این خصوص مطرح و به همکارانی که پاسخ صحیح سوالات را دادند جوایزی اهدا شد.

دفعات مشاهده: 630 بار   |   دفعات چاپ: 52 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر