دی ماه 98
اسفند 98

برگزاری غرفه سلامت در پردیس همت دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۴ |
روابط عمومی مرکز بهداشت شمال غرب-غرفه سلامت در پردیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در روز سه شنبه 3 اردیبهشت برپا شد.
به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت و هفته جوان ،غرفه سلامت در پردیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در روز سه شنبه 3 اردیبهشت توسط مرکز بهداشت شمال غرب و اداره سلامت و مشاوره دانشجویان معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه ایران برگزار شد.
در این غرفه پزشک،مراقب سلامت و کارشناس تغذیه حضور داشته و خدمات بهداشتی درمانی متنوعی از جمله ویزیت پزشکی،غربالگری فشار خون،اندازه گیری قد و وزن و محاسبه نمایه توده بدنی و ... به کارکنان و دانشجویان دانشگاه ارائه شد.همچنبن رسانه های آموزشی توزیع و آموزشهای لام نیز ارائه گردید.

دفعات مشاهده: 685 بار   |   دفعات چاپ: 43 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر