• ویروس کرونا

اسفند 98

پایش مدیریتی از مرکز خدمات جامع سلامت اکباتان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۶ |
پایش مدیریتی از مرکز خدمات جامع سلامت اکباتان و پایگاههای ضمیمه و غیر ضمیمه در روز دوشنبه شانزده اردیبهشت انجام شد.
پایش مدیریتی از مرکز خدمات جامع سلامت اکباتان و پایگاههای ضمیمه و غیر ضمیمه در روز دوشنبه شانزده اردیبهشت با حضور دکتر احمدنیا رئیس مرکز ،دکتر رحیمی معاون مرکز و مسئولان واحدهای فنی ستاد انجام شد.
در جریان این پایش ضمن مرور نتایج پایش های قبلی  و تحلیل مداخلات صورت گرفته،اهم  فرآیند ها ونکات قابل اصلاح در مرکز و پایگاههای زیر مجموعه با سرپرست مرکز و مسئول فنی مطرح شد و راهکارهای اجرایی لازم برای انجام مداخلات لازم تشریح گردید.هم چنین دکتر احمدنیا ضمن ارائه گزارشی از شاخص های این مرکز در سامانه سیب ،بر اهمیت رشد پوشش جمعیتی و افزایش درصد تکمیل تلفن همراه تاکید کردند.
گفتنی است طبق برنامه ریزی های صورت گرفته،برنامه پایش مدیریتی در کلیه مراکز و پایگاههای زیرمجموعه به صورت مدون و دوره ای انجام خواهد شد.

دفعات مشاهده: 821 بار   |   دفعات چاپ: 69 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر