دی ماه 98
اسفند 98

برگزاری کمیته هماهنگی برنامه بسیج ملی فشار خون

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۲ |
روابط عمومی مرکز بهداشت شمال غرب-کمیته هماهنگی بسیج ملی فشار خون در روز شنبه 21 اردیبهشت در مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.
کمیته هماهنگی بسیج ملی فشار خون ،با حضور دکتر احمدنیا و دکتر رحیمی به ترتیب رئیس و معاون مرکز بهداشت شمال غرب و مدیران ستادی مرکز در روز شنبه 21 اردیبهشت در سالن جلسات مرکز برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر احمدنیا در خصوص اهمیت اجرای این برنامه و لزوم همکاری کلیه واحدها و مراکز و پایگاهها تاکید نموده و به مرور هماهنگی ها و اقدامات مورد نیاز پرداختند.در ادامه دستورالعمل های مربوطه و برنامه عملیاتی این طرح توسط دکتر سروش کارشناس مسئول بیماری های غیر واگیر تشریح گردید و هر یک از کارشناس مسئولان به بیان دیدگاهها و پیشنهادات خود پرداختند.
گفتنی است که اطلاع رسانی  این برنامه ملی ،از بیست و هفت اردیبهشت ماه آغاز خواهد شد .

دفعات مشاهده: 583 بار   |   دفعات چاپ: 56 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر