دی ماه 98
اسفند 98

برگزاری چهارمین جلسه هم اندیشی بسیج ملی فشار خون

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۹ |
چهارمین جلسه هم اندیشی بسیج ملی کنترل فشار خون در روز شنبه 28 اردیبهشت در مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.
در این جلسه که با حضور دکتر احمدنیا رئیس مرکز ، دکتر رحیمی معاون مرکز و اعضای ستاد اجرایی برگزار شد؛کمیته های آموزش و اطلاع رسانی نسبت به تشریح اقدامات صورت پذیرفته اقدام کردند.در ادامه دکتر احمدنیا ضمن مرور مصوبات جلساتی قبلی،در خصوص اقدامات بعدی مورد نیاز بر اساس برنامه عملیاتی پیش بینی شده مطالب مبسوطی را ارائه کردند.سپس جایگاههای ایستگاههای موقت کنترل فشار خون مجددا  مورد بررسی  و نهایی شد و مقرر گردید هر یک از واحدهای ستادی مربوطه هماهنگی های لازم را انجام دهد.در پایان در خصوص تجهیزات مورد نیاز مراکز و پایگاههای سلامت و همچنین ایستگاه های موقت و نحوه تامین و نگهداری از آنها بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

دفعات مشاهده: 712 بار   |   دفعات چاپ: 57 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر