دی ماه 98
اسفند 98

ارائه خدمات روانشناسی و مشاوره تغذیه در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۳ |
روابط عمومی مرکز بهداشت شمال غرب-تیم سلامت مرکز بهداشت شمال غرب در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم حضور یافته و نسبت به ارائه خدمات  بهداشتی پرداخت.
تیم سلامت مرکز بهداشت شمال غرب شامل روانشناس و مشاور تغذیه از تاریخ 22 لغایت 29 اردیبهشت در محل نمایشگاه بین المللی قرآن کریم واقع در مصلی امام خمینی (ره) از ساعت 17 الی 24  حضور یافته و نسبت به ارائه خدمات بهداشتی و مشاوره ای اقدام نمودند.
در جریان این استقرار ،در غرفه روانشناسی ضمن ارائه خدمات مشاوره ای فردی و خانوادگی،در خصوص مباحثی هم چون فرزندپروری،مهارت نه گفتن،ویژگی های دوران بلوغ،اختلالات روانشناسی،ازدواج صحیح و آسان و ...آموزش های لازم ارائه شد.هم چنین در غرفه تغذیه ،خدماتی هم چون مشاوره تغذیه صحیح،تغذیه سالم در ایام ماه مبارک رمضان،گروههای غذایی،اهمیت تغذیه سالم در پیشگیری از سرطان ها و ... آموزش های لازم ارائه شد.

دفعات مشاهده: 609 بار   |   دفعات چاپ: 43 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر